Pandispan cu ananas

Timp pregatire
60 minute
Pandispan cu ananas

Ingrediente

  • Blat:
  • 5 oua,
  • 4 linguri de zahar,
  • 1 lingurita rasa praf de copt,
  • 2 linguri de ulei,
  • 5 linguri faina,
  • 1 zahar vanilinat,
  • 1 esenta de portocale,
  • 2 lingurite cacao
  • Umplutura:
  • ananas

Mod de preparare

Pentru umplutura am folosit ananas, pe care l-am pus pe un servet inainte, astfel incat sa se absoarba sucul.

Am separat galbenusurile de albusuri.

Am batut galbenusurile cu zaharul, esenta de portocale, zaharul vanilinat si uleiul.

Am batut spuma albusurile cu un praf de sare si le-am incorporat cu o lingura de lemn, cu miscari verticale, in compozitia cu galbenusuri.

Am incorporat treptat faina in aluat cu ajutorul lingurii de lemn, astfel incat sa nu ramana cocoloase.

Am turnat 3 sferturi din aluat in oala Philips Multicooker. In restul de aluat am adaugat cacaoa, am omogenizat compozitia si am turnat-o de asemenea in oala.

Am pus bucatile de ananas, am inchis capacul aparatului si l-am setat la 180 grade, pe programul bake si timp de coacere 40 minute.

A iesit un delicios si aromat pandispan cu ananas.

Reteta pregatita de Dorina, @fraiche-bistro.ro cu aparatul Philips Multicooker.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Castraveti murati la soare

Castraveti murati la soare

Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.

Castraveti murati la soare
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine