autor:

LUBITA

» » Dulciuri diverse

Panna cotta

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 februarie 2015

Ingrediente
400 ml smantana lichida, 4 foi de gelatina, 1 baton de vanilie, 2 plicuri zahar vanilat, 1 lingura zahar sau mai mult,dupa gust, topping de fructe de padure (din comert)

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune pe foc intr-un vas smantana, zaharul, semintele de la pastaia de vanilie si se lasa doar cat se incalzeste si se topeste zaharul; se da vasul deoparte, se adauga zaharul vanilat, apoi gelatina hidratata 5 min in apa rece, se amesteca pana se dizolva, apoi se imparte compozitia in forme de inimoare si se lasa la frigider pana a doua zi, cand se rastoarna pe un platou si se servesc cu topping de fructe de padure.
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Panna cotta cu lapte condensat si zmeura

Panna cotta cu lapte condensat si zmeura

Se amesteca pe foc intr-un vas laptele de cocos, smantana, laptele condensat, iar cand au ajuns la

0 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Spume si creme dulci
Panna Cotta Traditionala

Panna Cotta Traditionala

Gelatina se pune la inmuiat in lapte rece taranesc pentru 5 minute. Tot acum se aseaza smantana

7 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 400 ml smantana lichida
  • 4 foi de gelatina
  • 1 baton de vanilie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingura zahar sau mai mult,dupa gust
  • topping de fructe de padure (din comert)

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

6 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

11 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Biscuiti shortbread