Panna cotta

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Panna cotta

Ingrediente

  • 400 ml smantana lichida
  • 4 foi de gelatina
  • 1 baton de vanilie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingura zahar sau mai mult,dupa gust
  • topping de fructe de padure (din comert)

Mod de preparare

Se pune pe foc intr-un vas smantana, zaharul, semintele de la pastaia de vanilie si se lasa doar cat se incalzeste si se topeste zaharul; se da vasul deoparte, se adauga zaharul vanilat, apoi gelatina hidratata 5 min in apa rece, se amesteca pana se dizolva, apoi se imparte compozitia in forme de inimoare si se lasa la frigider pana a doua zi, cand se rastoarna pe un platou si se servesc cu topping de fructe de padure.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor