Se pune pe foc intr-un vas smantana, zaharul, semintele de la pastaia de vanilie si se lasa doar cat se incalzeste si se topeste zaharul; se da vasul deoparte, se adauga zaharul vanilat, apoi gelatina hidratata 5 min in apa rece, se amesteca pana se dizolva, apoi se imparte compozitia in forme de inimoare si se lasa la frigider pana a doua zi, cand se rastoarna pe un platou si se servesc cu topping de fructe de padure.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii