Se pune la fiert dovleacul curatat si taiat cuburi, ghimbirul si semintele de la pastaia de vanilie. Dupa ce au fiert foarte bine, se scurg, se paseaza cu blenderul vertical pana rezulta un piure fin.
Smantana se amesteca pe foc cu zaharul si 4 linguri din piureul de dovleac (restul se pastreaza pentru alta reteta), iar cand a ajuns la temperatura de fierbere se da deoparte si se incorporeaza gelatina hidratata 10 minute in apa rece. Dupa omogenizare, se rastoarna compozitia in forme trecute printr-un jet de apa rece si se lasa la frigider 3-4 ore. Dupa acest timp,se rastoarna pe farfurii individuale si deasupra se pune sosul caramel.
Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcReteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.
Jeleu de zmeura
Comentarii
Adaugă comentariu