Reţetă de preparare a papanaşilor
Branza se mixeaza foarte bine cu ouale, zaharul, iaurtul,zaharul vanilat, vanilie, coaja de lamaie si un praf de sare.
Se adauga faina amestecata cu praful de copt si omogenizam. Aluatul trebuie sa aiba o consistenta moale, dar si pufoasa. Se mai poate adauga putina faina daca este cazul.
Formam mici cerculete si bilute folosind faina pentru a nu se lipi de maini.
Se pune o cantitate mai mare de ulei la incins si prajim papanasii pe ambele parti.
Se aranjeaza pe farfurie, se pudreaza cu zahar pudra, se toarna smantana dulce si deasupra dulceata.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii