Reţetă de preparare a papanaşilor
Reţetă de preparare a papanaşilor
Branza se amesteca cu zaharul si bicarbonatul stins in otet. Se incorporeaza apoi ouale si esentele, coaja de citrice iar la sfarsit faina. Daca branza e mai umeda s-ar putea sa mai fie nevoie de 1 lingura de faina in compozitie. Aluatul trebuie sa fie usor de modelat, sa nu fie prea lipicios.
Se formeaza papanasii si se prajesc intr-o tigaie adinca cu mult ulei incins.
Serviti papanasii prajiti cu smantana si dulceata.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii