autor:

LUBITA

» » Mancaruri cu peste

Papillotes de somon umplut

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 23 mai 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 23 mai 2012

Ingrediente
Cantitatile sunt pentru o persoana., 1file de somon (mai mic), 3-4rosii uscate(din comert), 2linguri sos pesto, 1lingura ulei de masline, 2linguri branza telemea rasa fin, 1ceasca smantana lichida, 1lingura mustar frantuzesc, 1ceapa rosie mica, 2lingurite chimion, sare,piper, verdeata (patrunjel, tarhon, frunze de ceapa verde)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Fileul fara piele se taie in 2 bucati. Se condimenteaza cu sare, piper si seminte de chimion. Una din ele se unge cu sos pesto, deasupra rosii uscate taiate, putin din amestecul de verdeturi tocate marunt,se acopera cu a doua bucata de peste si se pun scobitori. In forma se pun verdeturi, pestele, se stropeste cu ulei, se acopera si se da la cuptor 20 min. In acest timp se pregateste sosul. Intr-un bol se amesteca branza, smantana, mustarul, putin chimion, verdeata, ceapa tocata foarte marunt, se condimenteaza dupa gust si se serveste pestele cu sos. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Papillotes de somon umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

  • 1 comentariu

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 23 mai 2012

    Arata tare bine si la ce ingrediente ai folosit , nu poate fi decat o minunatie! Felicitari draga mea, imi place ! pupici

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Cantitatile sunt pentru o persoana.
  • 1file de somon (mai mic)
  • 3-4rosii uscate(din comert)
  • 2linguri sos pesto
  • 1lingura ulei de masline
  • 2linguri branza telemea rasa fin
  • 1ceasca smantana lichida
  • 1lingura mustar frantuzesc
  • 1ceapa rosie mica
  • 2lingurite chimion
  • sare,piper
  • verdeata (patrunjel
  • tarhon
  • frunze de ceapa verde)

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

5 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

7 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

11 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

Arata tare bine si la ce ingrediente ai folosit , nu poate fi decat o minunatie! Felicitari draga mea, imi place ! pupici

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Plachie cu peste file