autor:

Fara foto

» » Inghetate

PARFAIT

Autor: Dorina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dorina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
50 gr cacao, 150 gr zahar, 4 oua, 400 gr smantana sau frisca

Dificultate: Medie Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se amesteca 150 gr zahar cu cacao si se pune la fiert cu o cescuta de apa. Se fierbe pana se obtine un sirop. Se raceste.
Se bat 4 albusuri spuma cu 4 linguri zahar. Se pun treptat cele 4 galbenusuri si smantana sau frisca. se amesteca cu siropul rece , se pune intr-un vas si se pune la congelator.
Daca ti-a placut reteta noastra "PARFAIT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Parfait 4 - reteta rapida

Parfait 4 - reteta rapida

Se amesteca zaharul, cacao şi apa si se pun pe ochiul de aragaz la foc mic pana se omogenizeaza

9 voturi    4 comentarii
15 min
Inghetate
Parfait de nugat

Parfait de nugat

Intai de toate, Alex (se stie el care Alex :) ) daca apuci sa citesti reteta asta, primeste si multumirile

4 voturi    2 comentarii
10 min
Inghetate

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 50 gr cacao
  • 150 gr zahar
  • 4 oua
  • 400 gr smantana sau frisca

Raporteaza reteta

Retete
de Dorina
TURTE  DE CRACIUN

TURTE DE CRACIUN

Se framanta un aluat din faina, sare, apa si un pic de drojdie. Aluatul nu se lasa la dospit. Se

37 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Tiramisu

Tiramisu

Crema : -Se bate usor smantana cu mascarpone si cu 3 linguri de zahar pana se obtine o crema

169 voturi    30 comentarii
40 min
Prajituri
PRAJITURA CU LAPTE BATUT

PRAJITURA CU LAPTE BATUT

Se unge o tava mare cu ulei. Se unge fiecare foaie cu ulei si se aseaza in tava (jumatate de pachet). Se

11 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Inghetate

Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

2 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Sorbet de pepene galben Sorbet de pepene galben

Pulpa de la pepenele galben se taie bucăţele, se pasează în blender. Se amestecă piureul de pepene cu zahărul pudră şi

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate
Parfe cu ciocolată, vanilie și ness ALINA