blat1
se fac 2 foi de doboș negre din 4 oua, 2 linguri apa, 6 linguri zahar,5 linguri faina și o lingura cacao. se coc pe dosul tavii.
blat2
7 albușe se bat cu 200g zahar și 3 lingurifaina. se coace
crema
7 galbenușe, 13 linguri zahar, 3 linguri apa se bat pe aburi, rece se amesteca cu o Rama și esența de banane
aranjare
crema se pune pe blat1, vine blat2, crema, blat1,deasupra se pune glazura
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii