Parisul in flacari

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • blat 1
  • 8 oua, 4 linguri apa, 12 lingurizahar, 10 linguri faina, 2 linguri cacao.
  • blat 2
  • 7 albușe, 200g zahar, 3 linguri faina.
  • crema
  • 7 galbenușe, 13 linguri zahar, 3 linguri apa, o margarina Rama, esența de banane.

Mod de preparare

blat1

se fac 2 foi de doboș negre din 4 oua, 2 linguri apa, 6 linguri zahar,5 linguri faina și o lingura cacao. se coc pe dosul tavii.

blat2

7 albușe se bat cu 200g zahar și 3 lingurifaina. se coace

crema

7 galbenușe, 13 linguri zahar, 3 linguri apa se bat pe aburi, rece se amesteca cu o Rama și esența de banane

aranjare

crema se pune pe blat1, vine blat2, crema, blat1,deasupra se pune glazura

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise