autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pasta al pesto di pantelleria (cu sos de rosii)

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g macaroane scurte, , 500 g rosii, , 10 fileuri de sardele, , 1 tulpina de telina, , 1 catel de usturoi, , 1 lingura capere, , 60 g seminte de pin, , 1 legatura busuioc proaspat, , 1 legatura patrunjel verde, , 75 ml ulei de masline, , sare, , piper, , zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Intre timp, se oparesc rosiile si se curata de pielita. Telina curatata si spalata se taie bucati, usturoiul se preseaza, iar sardelele se clatesc sub jetul de apa. Se mixeaza - in robotul de bucatarie - toate ingredientele de mai sus, impreuna cu caperele, semintele de pin, frunzulitele de busuioc si patrunjel si uleiul, se gusta de sare, piper si zahar si se amesteca sosul de rosii astfel preparat cu macaroanele calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta al pesto di pantelleria (cu sos de rosii)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pipe rigate cu carne si sos alb

Pipe rigate cu carne si sos alb

Pastele, in cazul meu pipe rigate :)), suna spectaculos, nu?! :P , sa revin, deci, pastele se pun

13 voturi    3 comentarii
40 min
Paste si pizza
Paste cu spanac

Paste cu spanac

Pstele se fierb dupa instructiunile de pe pachet. Se taie ceapa solzisori si se pune la calit in

5 voturi    10 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g macaroane scurte
  • 500 g rosii
  • 10 fileuri de sardele
  • 1 tulpina de telina
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura capere
  • 60 g seminte de pin
  • 1 legatura busuioc proaspat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 75 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • zahar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Cuiburi din paste cu legume aromate Cuiburi din paste cu legume aromate

Punem intr-o oala apa cu un praf de sare sa fiarba si cand da in clocot, scufundam cuibuletele de taitei in spumiera sau in lingura

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Lasagne cu sos Bolognese