autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pasta al pesto di pantelleria (cu sos de rosii)

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g macaroane scurte, , 500 g rosii, , 10 fileuri de sardele, , 1 tulpina de telina, , 1 catel de usturoi, , 1 lingura capere, , 60 g seminte de pin, , 1 legatura busuioc proaspat, , 1 legatura patrunjel verde, , 75 ml ulei de masline, , sare, , piper, , zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Intre timp, se oparesc rosiile si se curata de pielita. Telina curatata si spalata se taie bucati, usturoiul se preseaza, iar sardelele se clatesc sub jetul de apa. Se mixeaza - in robotul de bucatarie - toate ingredientele de mai sus, impreuna cu caperele, semintele de pin, frunzulitele de busuioc si patrunjel si uleiul, se gusta de sare, piper si zahar si se amesteca sosul de rosii astfel preparat cu macaroanele calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta al pesto di pantelleria (cu sos de rosii)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Taietei de casa cu sos de rosii

Taietei de casa cu sos de rosii

Taieteii se fierb in 3 litri apa cu sare. Ceapa, usturoiul si sunca se taie marunt si se calesc

2 voturi    4 comentarii
40 min
Paste si pizza
Flammekueche/ Tarta alsaciana

Flammekueche/ Tarta alsaciana

Pentru cei care vor sa mai inlocuiasca pizza din cand in cand, va propun aceasta tarta alsaciana. Se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g macaroane scurte
  • 500 g rosii
  • 10 fileuri de sardele
  • 1 tulpina de telina
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura capere
  • 60 g seminte de pin
  • 1 legatura busuioc proaspat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 75 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • zahar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tagliatelle cu sos arrabiata