autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pasta al pesto di pantelleria (cu sos de rosii)

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g macaroane scurte, , 500 g rosii, , 10 fileuri de sardele, , 1 tulpina de telina, , 1 catel de usturoi, , 1 lingura capere, , 60 g seminte de pin, , 1 legatura busuioc proaspat, , 1 legatura patrunjel verde, , 75 ml ulei de masline, , sare, , piper, , zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Intre timp, se oparesc rosiile si se curata de pielita. Telina curatata si spalata se taie bucati, usturoiul se preseaza, iar sardelele se clatesc sub jetul de apa. Se mixeaza - in robotul de bucatarie - toate ingredientele de mai sus, impreuna cu caperele, semintele de pin, frunzulitele de busuioc si patrunjel si uleiul, se gusta de sare, piper si zahar si se amesteca sosul de rosii astfel preparat cu macaroanele calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta al pesto di pantelleria (cu sos de rosii)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza vegetariana à la Veneţia

Pizza vegetariana à la Veneţia

Blatul Se amesteca faina cernuta cu drojdia instantanee 1 minut, apoi se adauga se celelalte ingrediente;

12 voturi    8 comentarii
1h 45 min
Paste si pizza
Paste spirale cu masline si rosii

Paste spirale cu masline si rosii

Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei incins, apoi se adauga morcovul ras si 1 lingurita

2 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g macaroane scurte
  • 500 g rosii
  • 10 fileuri de sardele
  • 1 tulpina de telina
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura capere
  • 60 g seminte de pin
  • 1 legatura busuioc proaspat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 75 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • zahar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paste cu costita