autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pasta al pesto di pantelleria (cu sos de rosii)

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g macaroane scurte, , 500 g rosii, , 10 fileuri de sardele, , 1 tulpina de telina, , 1 catel de usturoi, , 1 lingura capere, , 60 g seminte de pin, , 1 legatura busuioc proaspat, , 1 legatura patrunjel verde, , 75 ml ulei de masline, , sare, , piper, , zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Intre timp, se oparesc rosiile si se curata de pielita. Telina curatata si spalata se taie bucati, usturoiul se preseaza, iar sardelele se clatesc sub jetul de apa. Se mixeaza - in robotul de bucatarie - toate ingredientele de mai sus, impreuna cu caperele, semintele de pin, frunzulitele de busuioc si patrunjel si uleiul, se gusta de sare, piper si zahar si se amesteca sosul de rosii astfel preparat cu macaroanele calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta al pesto di pantelleria (cu sos de rosii)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza Capriciosa Florina

Pizza Capriciosa Florina

Blatul:Se amesteca intr-un bol apa calduta cu drojdia pana se topeste,apoi se adauga sarea,zaharul,uleiul.Se

12 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Amorosi al tonno

Amorosi al tonno

Punem paste la fiert si intre timp intr-o cratita mare punem la incalzit ulei, adaugam usturoi zdrobit,

0 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g macaroane scurte
  • 500 g rosii
  • 10 fileuri de sardele
  • 1 tulpina de telina
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura capere
  • 60 g seminte de pin
  • 1 legatura busuioc proaspat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 75 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • zahar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste Carbonara