autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pasta Carapipana (cu sos de ardei)

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g paste (spirale), , sare, , 3 ardei grasi rosii, , 2 cepe (100 g), , 20 g unt, , piper, , zahar,, oregano, , 75 g smantana (sau frisca nebatuta), , 50 g pesto (se gaseste la borcanele), , 50 g parmezan.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele al dente in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Intre timp se curata si se spala ardeii si ceapa si se taie nu prea marunt. Se dunstuiesc 10 minute in 2 linguri de apa (intr-o craticioara cu capac) si se maruntesc cu mixerul. Se incorporeaza untul, se gusta de sare, piper, zahar si oregano si la sfarsit se adauga smantana (frisca) si pesto. Se amesteca sosul astfel preparat cu pastele fierte si scurse, se presara cu parmezan ras si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta Carapipana (cu sos de ardei)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu blat de mamaliga

Pizza cu blat de mamaliga

Intr-un bol se pune faina de malai cu apa si o ligurita de sare. Se pune in cuptorul cu microunde

23 voturi    10 comentarii
45 min
Paste si pizza
Tagliatelle cu sunca si ciuperci

Tagliatelle cu sunca si ciuperci

Se taie rondele ceapa verde(sau uscata), se pun in tigaie cu 2 linguri ulei, se caleste putin iar

9 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g paste (spirale)
  • sare
  • 3 ardei grasi rosii
  • 2 cepe (100 g)
  • 20 g unt
  • piper
  • zahar,
  • oregano
  • 75 g smantana (sau frisca nebatuta)
  • 50 g pesto (se gaseste la borcanele)
  • 50 g parmezan.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Paste delicioase