autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pasta Carapipana (cu sos de ardei)

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g paste (spirale), , sare, , 3 ardei grasi rosii, , 2 cepe (100 g), , 20 g unt, , piper, , zahar,, oregano, , 75 g smantana (sau frisca nebatuta), , 50 g pesto (se gaseste la borcanele), , 50 g parmezan.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele al dente in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Intre timp se curata si se spala ardeii si ceapa si se taie nu prea marunt. Se dunstuiesc 10 minute in 2 linguri de apa (intr-o craticioara cu capac) si se maruntesc cu mixerul. Se incorporeaza untul, se gusta de sare, piper, zahar si oregano si la sfarsit se adauga smantana (frisca) si pesto. Se amesteca sosul astfel preparat cu pastele fierte si scurse, se presara cu parmezan ras si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta Carapipana (cu sos de ardei)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Rotolo di ricotta e spinaci

Rotolo di ricotta e spinaci

Prima data pregatim aluatul, foarte usor de altfel. Amestecam faina cu ouale si un praf de sare.

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Penne cu piept de pui si ciuperci

Penne cu piept de pui si ciuperci

Punem ciupercile cu 30 min. inainte la inmuiat in apa. Intre timp fierbem pastele comform instructiunilor

14 voturi    1 comentariu
45 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g paste (spirale)
  • sare
  • 3 ardei grasi rosii
  • 2 cepe (100 g)
  • 20 g unt
  • piper
  • zahar,
  • oregano
  • 75 g smantana (sau frisca nebatuta)
  • 50 g pesto (se gaseste la borcanele)
  • 50 g parmezan.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu brinza