autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pasta Carapipana (cu sos de ardei)

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g paste (spirale), , sare, , 3 ardei grasi rosii, , 2 cepe (100 g), , 20 g unt, , piper, , zahar,, oregano, , 75 g smantana (sau frisca nebatuta), , 50 g pesto (se gaseste la borcanele), , 50 g parmezan.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele al dente in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Intre timp se curata si se spala ardeii si ceapa si se taie nu prea marunt. Se dunstuiesc 10 minute in 2 linguri de apa (intr-o craticioara cu capac) si se maruntesc cu mixerul. Se incorporeaza untul, se gusta de sare, piper, zahar si oregano si la sfarsit se adauga smantana (frisca) si pesto. Se amesteca sosul astfel preparat cu pastele fierte si scurse, se presara cu parmezan ras si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta Carapipana (cu sos de ardei)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Salata de creveti si taietei cu susan si usturoi (mancare japoneza)

Salata de creveti si taietei cu susan si usturoi (mancare japoneza)

Se fierb pastele in apa cu sare dupa instructiunile de pe ambalaj.In ultimele 2 minute de fiert de

11 voturi    7 comentarii
25 min
Paste si pizza
Fusili cu brinza la cuptor

Fusili cu brinza la cuptor

Se fierb in apa cu sare macaroanele, conform indicatiilor de pe pachet. Se pun la scurs. Separat,

1 vot    1 comentariu
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g paste (spirale)
  • sare
  • 3 ardei grasi rosii
  • 2 cepe (100 g)
  • 20 g unt
  • piper
  • zahar,
  • oregano
  • 75 g smantana (sau frisca nebatuta)
  • 50 g pesto (se gaseste la borcanele)
  • 50 g parmezan.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza