autor:

maddy

» » Paste si pizza

Pasta carbonara

Autor: maddy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 19 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maddy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 19 februarie 2011

Ingrediente
pentru 2 persoane:, 250 g spaghete,, 100 g bacon cubulete,, 1 ou,, piper,, parmezan,, 3-4 linguri smantana

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pun spaghetele la foc. Intre timp se rumeneste bine baconul cu foarte putin ulei,excesul se arunca. Intr-un castronel se amesteca smantana cu oul cu parmezanul si cu piperul (cui ii place) si sare. O sa rezulte ca o crema.asadar se pune pasta peste bacon in tigaie pe foc foarte foarte mic si oul cu smantana si parmezan deasupra acestora. Trebuie doar sa se omogenizeze totul fara ca oul sa devina ''omleta'' sa zicem. De aceea se lasa foarte putin pe foc. Fiecare isi mai adauga parmezan in farfurie. Se mananca cat este cald. Pofta mare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta carbonara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Pasta se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Intre timp se pregateste sunculita:se taie cubulete

35 voturi    7 comentarii
15 min
Paste si pizza
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    Gustoase paste.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • pentru 2 persoane:
  • 250 g spaghete,
  • 100 g bacon cubulete,
  • 1 ou,
  • piper,
  • parmezan,
  • 3-4 linguri smantana

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Gustoase paste.

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu Vinete