Ingrediente
pentru 2 persoane:, 250 g spaghete,, 100 g bacon cubulete,, 1 ou,, piper,, parmezan,, 3-4 linguri smantana
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
3 voturi
Mod de preparare
Se pun spaghetele la foc. Intre timp se rumeneste bine baconul cu foarte putin ulei,excesul se arunca. Intr-un castronel se amesteca smantana cu oul cu parmezanul si cu piperul (cui ii place) si sare. O sa rezulte ca o crema.asadar se pune pasta peste bacon in tigaie pe foc foarte foarte mic si oul cu smantana si parmezan deasupra acestora. Trebuie doar sa se omogenizeze totul fara ca oul sa devina ''omleta'' sa zicem. De aceea se lasa foarte putin pe foc. Fiecare isi mai adauga parmezan in farfurie. Se mananca cat este cald. Pofta mare.
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011
Gustoase paste.