Spaghete carbonara rețetă
Mod de preparare Spaghete carbonara rețetă cu smântână:
Se pun spaghetele la foc. Intre timp se rumeneste bine baconul cu foarte putin ulei,excesul se arunca. Intr-un castronel se amesteca smantana cu oul cu parmezanul si cu piperul (cui ii place) si sare. O sa rezulte ca o crema.asadar se pune pasta peste bacon in tigaie pe foc foarte foarte mic si oul cu smantana si parmezan deasupra acestora. Trebuie doar sa se omogenizeze totul fara ca oul sa devina ''omleta'' sa zicem. De aceea se lasa foarte putin pe foc. Fiecare isi mai adauga parmezan in farfurie. Se mananca cat este cald. Pofta mare.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii