autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pasta con funghi

Autor: Adina Pop (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 15 iulie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina Pop (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 15 iulie 2006

Ingrediente
Pentru doua persoane.200gr. paste lungi de preferat tagliatele cu spanac,1 ceapa medie,1rosie mare,300 gr.ciuperci proaspete,3 catei de usturoi, jumatate de legatura patrunjel proaspat,2 linguri de ulei,1 lingura de sare.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

se toaca ceapa marunt si se caleste putin.Se taie feliute ciupercile si se pun peste ceapa si se lasa la foc pana sunt facute,se vede pt.ca se inmoaie.Intr-o cratita se pun 2 litri de apa cu o lingura de sare si se fierbe 8/10 min in functie de pasta folosita.Cat timp fierbe pasta se taie rosia cubulete si usturoiul cu patrunjelul se toaca foarte fin dupa care se pun peste ciuperci si se lasa 3 min,la foc potrivit mestecand continuu.Dupa ce au trecut 3 min se adauga pasta fiarta si se mai lasa la foc 1.min ,Se servesc calde cu vin rosu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta con funghi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Penne cu piept de pui si ciuperci

Penne cu piept de pui si ciuperci

Punem ciupercile cu 30 min. inainte la inmuiat in apa. Intre timp fierbem pastele comform instructiunilor

14 voturi    1 comentariu
45 min
Paste si pizza
Pizza cu branza de vaci

Pizza cu branza de vaci

Se prepara blatul din ingredientele enumerate, se aseaza in doua forme pentru pizza tapetate cu folie

8 voturi    5 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • Pentru doua persoane.200gr. paste lungi de preferat tagliatele cu spanac,1 ceapa medie,1rosie mare,300 gr.ciuperci proaspete,3 catei de usturoi, jumatate de legatura patrunjel proaspat,2 linguri de ulei,1 lingura de sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete cu bacon si sos de rosii