Pasta con funghi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Pentru doua persoane.200gr. paste lungi de preferat tagliatele cu spanac
  • 1 ceapa medie
  • 1rosie mare
  • 300 gr.ciuperci proaspete
  • 3 catei de usturoi
  • o jumatate de legatura patrunjel proaspat
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura de sare.

Mod de preparare

se toaca ceapa marunt si se caleste putin.Se taie feliute ciupercile si se pun peste ceapa si se lasa la foc pana sunt facute,se vede pt.ca se inmoaie.Intr-o cratita se pun 2 litri de apa cu o lingura de sare si se fierbe 8/10 min in functie de pasta folosita.Cat timp fierbe pasta se taie rosia cubulete si usturoiul cu patrunjelul se toaca foarte fin dupa care se pun peste ciuperci si se lasa 3 min,la foc potrivit mestecand continuu.Dupa ce au trecut 3 min se adauga pasta fiarta si se mai lasa la foc 1.min ,Se servesc calde cu vin rosu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise