Ceapa se curata si se taie marunt, morcovul se curata si se taie rondele si se calesc in ulei de masline cam 5 minute. Intre timp se curata si se spala ciupercile, se taie feliute si se pun peste ceapa si morcov.
Speckul se taie fasii subtiri si se adauga si el peste ciuperci,ceapa si morcov.
Se lasa sa fiarba la foc mic timp de 15 min si cand este aproape gata se adauga untul, se amesteca si se ia de pe foc dupa 2 minute.
Pasta se fierbe in apa fierbinte cu sare, cand este gata se scurge si se adauga peste ciuperci si speck.
Se amesteca la foc potrivit 2,3 minute ca pasta sa se insaporesca.
Se serveste cu parmigiano ras deasupra.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii