Ceapa se curata si se taie marunt, morcovul se curata si se taie rondele si se calesc in ulei de masline cam 5 minute. Intre timp se curata si se spala ciupercile, se taie feliute si se pun peste ceapa si morcov.
Speckul se taie fasii subtiri si se adauga si el peste ciuperci,ceapa si morcov.
Se lasa sa fiarba la foc mic timp de 15 min si cand este aproape gata se adauga untul, se amesteca si se ia de pe foc dupa 2 minute.
Pasta se fierbe in apa fierbinte cu sare, cand este gata se scurge si se adauga peste ciuperci si speck.
Se amesteca la foc potrivit 2,3 minute ca pasta sa se insaporesca.
Se serveste cu parmigiano ras deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii