Ceapa se curata si se taie marunt, morcovul se curata si se taie rondele si se calesc in ulei de masline cam 5 minute. Intre timp se curata si se spala ciupercile, se taie feliute si se pun peste ceapa si morcov.
Speckul se taie fasii subtiri si se adauga si el peste ciuperci,ceapa si morcov.
Se lasa sa fiarba la foc mic timp de 15 min si cand este aproape gata se adauga untul, se amesteca si se ia de pe foc dupa 2 minute.
Pasta se fierbe in apa fierbinte cu sare, cand este gata se scurge si se adauga peste ciuperci si speck.
Se amesteca la foc potrivit 2,3 minute ca pasta sa se insaporesca.
Se serveste cu parmigiano ras deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii