pasta de ficat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200g ficat de porc
  • 2 cepe
  • 100g unt
  • marar verde
  • sare
  • piper pisat.

Mod de preparare

Se spala ficatul si se taie in bucatele mici. Se curata ceapa, se spala si se toaca marunt.

Se pun intr-o cratita cu putina grasime si se lasa sa fiarba inabusit.

Cand este gata (ficatul si ceapa s-au inmuiat) se lasa sa se raceasca si se da prin masina de tocat.

Pasta obtinuta se amesteca cu untul, cu mararul tocat, sarea si piperul.

Se obtine o pasta omogena, care se foloseste la ungerea tartinelor, feliilor de paine prajite in unt etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise