Se spala ficatul si se taie in bucatele mici. Se curata ceapa, se spala si se toaca marunt.
Se pun intr-o cratita cu putina grasime si se lasa sa fiarba inabusit.
Cand este gata (ficatul si ceapa s-au inmuiat) se lasa sa se raceasca si se da prin masina de tocat.
Pasta obtinuta se amesteca cu untul, cu mararul tocat, sarea si piperul.
Se obtine o pasta omogena, care se foloseste la ungerea tartinelor, feliilor de paine prajite in unt etc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii