pasta de ficat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200g ficat de porc
  • 2 cepe
  • 100g unt
  • marar verde
  • sare
  • piper pisat.

Mod de preparare

Se spala ficatul si se taie in bucatele mici. Se curata ceapa, se spala si se toaca marunt.

Se pun intr-o cratita cu putina grasime si se lasa sa fiarba inabusit.

Cand este gata (ficatul si ceapa s-au inmuiat) se lasa sa se raceasca si se da prin masina de tocat.

Pasta obtinuta se amesteca cu untul, cu mararul tocat, sarea si piperul.

Se obtine o pasta omogena, care se foloseste la ungerea tartinelor, feliilor de paine prajite in unt etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise