Se spala ficatul si se taie in bucatele mici. Se curata ceapa, se spala si se toaca marunt.
Se pun intr-o cratita cu putina grasime si se lasa sa fiarba inabusit.
Cand este gata (ficatul si ceapa s-au inmuiat) se lasa sa se raceasca si se da prin masina de tocat.
Pasta obtinuta se amesteca cu untul, cu mararul tocat, sarea si piperul.
Se obtine o pasta omogena, care se foloseste la ungerea tartinelor, feliilor de paine prajite in unt etc.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii