Reteta postata pe: 25 mai 2008
Ingrediente
100g-200g pate de ficat, 1-2 oua fierte tari, 100g unt, marar, sare, piper pisat.
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Peste pasta de ficat, gata preparata, se adauga galbenusurile, fierte si dare prin sita, untul, frecat puma si mararul tocat.
Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se amesteca bine pana se obtine o pasta omogena.
Se foloseste la ungerea tartinelor, feliilor de unt prajite in unt etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "pasta din pate de ficat (conserva)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. .
2. Incalziti uleiul intr-o tigaie
10 voturi
0 comentarii
25 min
Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot).
Sunculita
8 voturi
8 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate