Puneti ceapa, telina si usturoiul într-o cratita cu putin ulei de masline extravirgin si cu rozmarinul caliti-le la foc foarte mic, cu capac, circa 15-20 de minute, pana când s-au înmuiat toate legumele, fara sa se rumeneasca. Scurgeti bine nautul si clatiti-l cu apa rece, apoi adaugati-l în cratita si turnati deasupra supa de pui. Fierbeti la foc mic o jumatate de ora, apoi scoateti jumatate din naut, folosind o lingura cu gauri, si puneti-l deoparte într-un bol.
Zdrobiti legumele si nautul cu un pisalog sau în robotul de bucatarie si puneti piureul înapoi în cratita. Adaugati nautul întreg pus deoparte si pastele, condimentati supa cu sare si piper si fierbeti-o la foc mic pâna când se înmoaie nautul si pastele sunt fierte.
În acest moment, daca supa este putin prea groasa, adaugati niste apa clocotita ca s-o subtiati. Daca e nevoie, adaugati sare si piper. Serviti supa stropita cu ulei de masline. Este delicioasa cu frunze de busuioc proaspat rupte deasupra. Un adevarat ospat!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii