Puneti ceapa, telina si usturoiul într-o cratita cu putin ulei de masline extravirgin si cu rozmarinul caliti-le la foc foarte mic, cu capac, circa 15-20 de minute, pana când s-au înmuiat toate legumele, fara sa se rumeneasca. Scurgeti bine nautul si clatiti-l cu apa rece, apoi adaugati-l în cratita si turnati deasupra supa de pui. Fierbeti la foc mic o jumatate de ora, apoi scoateti jumatate din naut, folosind o lingura cu gauri, si puneti-l deoparte într-un bol.
Zdrobiti legumele si nautul cu un pisalog sau în robotul de bucatarie si puneti piureul înapoi în cratita. Adaugati nautul întreg pus deoparte si pastele, condimentati supa cu sare si piper si fierbeti-o la foc mic pâna când se înmoaie nautul si pastele sunt fierte.
În acest moment, daca supa este putin prea groasa, adaugati niste apa clocotita ca s-o subtiati. Daca e nevoie, adaugati sare si piper. Serviti supa stropita cu ulei de masline. Este delicioasa cu frunze de busuioc proaspat rupte deasupra. Un adevarat ospat!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii