se fierb pastele...,se scurg de apa se unge un vas (sau tava) cu ulei si se pun pastele,se curata si toaca ceapa si usturoiul si se calesc intr-o cratiata cu un pic de ulei apoi se adauga ciupercile cu ardeiul gras tocate si ele marunt,dupa care se adauga sunca(salam) tot maruntit cubuletese mai calesc un pic toate pana se amesteca se condimenteaza(delikat,sare ,piper,cimbru,busuioc...etc) ...se adauga rosiile pana se topesc peste toate astea(.sau pasta de tomate).Aceast sos se toarna peste paste ,se rade apoi branza sau cascavalul,se bat ouale cu laptele .se intinde deasupra..se aseaza maslinele se pune patrunjelul tocat si se da la cuptor la foc mare 20 min,sau pana ce se face o crusta aurie...se servesc fierbinti cu pofta si un vin bun dulce rosu sau alb.POFTA BUNA!!!!!!!!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii