se fierb paste si se lasa intr-un bol aparte..
intr-o tigaie (zepter) mare se pun urmatoarele : o lingura de unt si apoi 2 linguri parmezan ras ,emental..tot cam 2 linguri si gorgonzola aprox 4 cubulete (marimea cubuletelor de knorr)se calesc putin apoi se pune frisca lighida ...aprox 150-200 g ...se mentine pe foc pana cand scade compozitia astfel ramanand ca un sos alb
cand se obtine sosul se adauga pastele si se mai mentin pe foc inca 5 min
pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii