autor:

Georgeta Nedelcu

» » Paste si pizza

Paste "Arlechino"::

Autor: Georgeta Nedelcu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Nedelcu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
ingrediente:, , paste - 500 gr, piept pui - 500 gr, bacon afumat - 500 gr, 2 vinete, 2 dovlecei, 4 rosii, rosii in bulion - 400 gr, smantana - 100 gr, parmezan - 100 gr, mozarella - 200 gr, busuioc proaspat, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Mod de preparare:
Pieptul de pui si baconul afumat se taie \"Julien\" apoi se trag la tigaie pana devin crocante.
Legumele se taie rondele apoi se frig la gratar.
Pastele se fierb in apa si sare.
Se amesteca pastele cu baconul, pieptul de pui, rosiile in bulion, smantana, dovleceii si vinetele fripte, se adauga smantana, parmezanul ras si se condimenteaza cu busuioc proaspat.
Amestecul se toarna intr-o tava, se decoreaza cu felii de rosii proaspete si mozarella apoi se introduce la cuptor, timp de 20 de minute la 200 de grade Celsius.
La sfarsit se decoreaza cu frunze de busuioc.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste "Arlechino"::" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Ravioli cu carne si sos de rosii

Ravioli cu carne si sos de rosii

Se toaca marunt ceapa si se caleste in ulei. Se adauga carnea tocata, se amesteca, punem o cescuta

2 voturi    3 comentarii
1h
Paste si pizza
Paste cu ton, smantana si legume

Paste cu ton, smantana si legume

Pastele se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa fierbere, se scurg, se stropesc cu

2 voturi    0 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • ingrediente:
  • paste - 500 gr
  • piept pui - 500 gr
  • bacon afumat - 500 gr
  • 2 vinete
  • 2 dovlecei
  • 4 rosii
  • rosii in bulion - 400 gr
  • smantana - 100 gr
  • parmezan - 100 gr
  • mozarella - 200 gr
  • busuioc proaspat
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Georgeta Nedelcu
Drob Talmoş-Balmoş

Drob Talmoş-Balmoş

Lintea o punem de seara pana dimineata la inmuiat. A doua zi o punem la fiert, apoi curatam si spalam ceapa uscata, morcovul,

3 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive
Aperitiv din legume

Aperitiv din legume

Mod de preparare: Curăţăm legumele şi le spălăm bine. Ceapa uscată o tocăm mărunt şi

2 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive
Musaca de legume cu carne tocată

Musaca de legume cu carne tocată

Curatam si spalam legumele. Tocam ceapa, mararul si ardeii grasi. Morcovii si cartofii ii dăm pe

0 voturi    4 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete Carbonara reţetă simplă Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Spaghete Carbonara  reţetă cu smântână Spaghete Carbonara reţetă cu smântână

Preparare Spaghete Carbonara rețetă cu smântână: Se taie mezelul fasii subtiri si se prajeste intr-o tigaie in uleiul

11 voturi    3 comentarii
40 min
Paste si pizza
Lasagna