autor:

Georgeta Nedelcu

» » Paste si pizza

Paste "Arlechino"::

Autor: Georgeta Nedelcu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Nedelcu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
ingrediente:, , paste - 500 gr, piept pui - 500 gr, bacon afumat - 500 gr, 2 vinete, 2 dovlecei, 4 rosii, rosii in bulion - 400 gr, smantana - 100 gr, parmezan - 100 gr, mozarella - 200 gr, busuioc proaspat, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Mod de preparare:
Pieptul de pui si baconul afumat se taie \"Julien\" apoi se trag la tigaie pana devin crocante.
Legumele se taie rondele apoi se frig la gratar.
Pastele se fierb in apa si sare.
Se amesteca pastele cu baconul, pieptul de pui, rosiile in bulion, smantana, dovleceii si vinetele fripte, se adauga smantana, parmezanul ras si se condimenteaza cu busuioc proaspat.
Amestecul se toarna intr-o tava, se decoreaza cu felii de rosii proaspete si mozarella apoi se introduce la cuptor, timp de 20 de minute la 200 de grade Celsius.
La sfarsit se decoreaza cu frunze de busuioc.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste "Arlechino"::" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza de casa

Pizza de casa

Drojdia se amesteca impreuna cu zaharulsi 100ml apacalda.Cand a dospit,se amesteca cu faina,sarea,uleiul,300ml

2 voturi    3 comentarii
40 min
Paste si pizza
Pizza a la Vasile - cu blat pufos

Pizza a la Vasile - cu blat pufos

Facem aluatul. Intr-un vas punem: faina, drojdia, uleiul, sarea si zaharul. Framantam; turnam

11 voturi    8 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • ingrediente:
  • paste - 500 gr
  • piept pui - 500 gr
  • bacon afumat - 500 gr
  • 2 vinete
  • 2 dovlecei
  • 4 rosii
  • rosii in bulion - 400 gr
  • smantana - 100 gr
  • parmezan - 100 gr
  • mozarella - 200 gr
  • busuioc proaspat
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Georgeta Nedelcu
Drob Talmoş-Balmoş

Drob Talmoş-Balmoş

Lintea o punem de seara pana dimineata la inmuiat. A doua zi o punem la fiert, apoi curatam si spalam ceapa uscata, morcovul,

3 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive
Aperitiv din legume

Aperitiv din legume

Mod de preparare: Curăţăm legumele şi le spălăm bine. Ceapa uscată o tocăm mărunt şi

2 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive
Musaca de legume cu carne tocată

Musaca de legume cu carne tocată

Curatam si spalam legumele. Tocam ceapa, mararul si ardeii grasi. Morcovii si cartofii ii dăm pe

0 voturi    4 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete cu dovlecei si rosii