autor:

Georgeta Nedelcu

» » Paste si pizza

Paste "Arlechino"::

Autor: Georgeta Nedelcu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Nedelcu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
ingrediente:, , paste - 500 gr, piept pui - 500 gr, bacon afumat - 500 gr, 2 vinete, 2 dovlecei, 4 rosii, rosii in bulion - 400 gr, smantana - 100 gr, parmezan - 100 gr, mozarella - 200 gr, busuioc proaspat, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Mod de preparare:
Pieptul de pui si baconul afumat se taie \"Julien\" apoi se trag la tigaie pana devin crocante.
Legumele se taie rondele apoi se frig la gratar.
Pastele se fierb in apa si sare.
Se amesteca pastele cu baconul, pieptul de pui, rosiile in bulion, smantana, dovleceii si vinetele fripte, se adauga smantana, parmezanul ras si se condimenteaza cu busuioc proaspat.
Amestecul se toarna intr-o tava, se decoreaza cu felii de rosii proaspete si mozarella apoi se introduce la cuptor, timp de 20 de minute la 200 de grade Celsius.
La sfarsit se decoreaza cu frunze de busuioc.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste "Arlechino"::" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza

Pizza

Aluatul : se amesteca faina cernuta cu sarea, apoi cu drojdia dizolvata cu putin zahar si se pune

16 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Spaghete cu sos bolognesse si piept de pui la gratar

Spaghete cu sos bolognesse si piept de pui la gratar

Se spala pieptul,se sterge si se pune pe gratarul rotund cu apa si capac.Spaghetele se pun intr-o

23 voturi    7 comentarii
50 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • ingrediente:
  • paste - 500 gr
  • piept pui - 500 gr
  • bacon afumat - 500 gr
  • 2 vinete
  • 2 dovlecei
  • 4 rosii
  • rosii in bulion - 400 gr
  • smantana - 100 gr
  • parmezan - 100 gr
  • mozarella - 200 gr
  • busuioc proaspat
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Georgeta Nedelcu
Drob Talmoş-Balmoş

Drob Talmoş-Balmoş

Lintea o punem de seara pana dimineata la inmuiat. A doua zi o punem la fiert, apoi curatam si spalam ceapa uscata, morcovul,

3 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive
Aperitiv din legume

Aperitiv din legume

Mod de preparare: Curăţăm legumele şi le spălăm bine. Ceapa uscată o tocăm mărunt şi

2 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive
Musaca de legume cu carne tocată

Musaca de legume cu carne tocată

Curatam si spalam legumele. Tocam ceapa, mararul si ardeii grasi. Morcovii si cartofii ii dăm pe

1 vot    4 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Macaroane la tava