autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

PASTE BOLOGNEZE

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
1 pachet de paste, 300 gr carne tocata, o ceapa, , doi catei de usturoi, un ardei gras, un morcov, 400 gr bulion, frunze de busuioc si dafin, piper, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pastele se fierb
Se toaca ceapa, usturoiul, ardeiul si morcovii. Impreuna cu carnea tocata se calesc in ulei cam 5 min. Se aduga bulionul, busuiocul, dafinul, piper si sarae, putin apa si se lasa sa fiarba 20 min. Pastele se servest combinate cu sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE BOLOGNEZE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Focaccia cu branza si speck

Focaccia cu branza si speck

Pregatim aluatul,amestecand sarea cu faina,separat drojdia cu putina din apa masurata,adaugam restul

6 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Paste tricolore cu masline si sos

Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi

1 vot    1 comentariu
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

1 vot    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Mini pizza