autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

PASTE BOLOGNEZE

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
1 pachet de paste, 300 gr carne tocata, o ceapa, , doi catei de usturoi, un ardei gras, un morcov, 400 gr bulion, frunze de busuioc si dafin, piper, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pastele se fierb
Se toaca ceapa, usturoiul, ardeiul si morcovii. Impreuna cu carnea tocata se calesc in ulei cam 5 min. Se aduga bulionul, busuiocul, dafinul, piper si sarae, putin apa si se lasa sa fiarba 20 min. Pastele se servest combinate cu sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE BOLOGNEZE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
PASTE CU ZUCCHINI SI ROSII

PASTE CU ZUCCHINI SI ROSII

Dovlecei ii taiem rondele sau in jumatati de rondele si ii calim in uleiul de masline, in care adaugam

13 voturi    5 comentarii
40 min
Paste si pizza
Pizza siciliana cu oua

Pizza siciliana cu oua

1.Se prepara aluatul de pizza din ingredientele date si se lasa sa creasca la cald. 2.Se fierb ouale

2 voturi    2 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pizza Napoletana