autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

PASTE BOLOGNEZE

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
1 pachet de paste, 300 gr carne tocata, o ceapa, , doi catei de usturoi, un ardei gras, un morcov, 400 gr bulion, frunze de busuioc si dafin, piper, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pastele se fierb
Se toaca ceapa, usturoiul, ardeiul si morcovii. Impreuna cu carnea tocata se calesc in ulei cam 5 min. Se aduga bulionul, busuiocul, dafinul, piper si sarae, putin apa si se lasa sa fiarba 20 min. Pastele se servest combinate cu sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE BOLOGNEZE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Cus-cus

Cus-cus

Se pune putin ulei la incins si se rastoarna pachetul de paste peste ulei, invirtindu-se mereu pina

39 voturi    8 comentarii
15 min
Paste si pizza
Budinca cu paste si carne tocata

Budinca cu paste si carne tocata

Fierbem pastele conform instructunilor de pe pachet,apoi le scurgem de apa si le trecem printr-un

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Budinca de paste cu sunca si ciuperci