Pastele se fierb,in apa clocotita cu sare,kaiserul se caleste in untul incins cu ciupercile,pana se inmoaie.Dupa ce s-au fiert pastele se scurg de apa si se adauga peste kaiser si ciuperci,amestecandu-se incet.Cascavalul se rade pe razatoarea fina si se adauga peste ingrediente se lasa sa se topeasca dupa care se adauga smantana ,putina sare dupa gust si se rastoarna pe o farfurie sau un platou.Se servesc calde cu cateva frunze de patrunjel verde deasupra daca preferati.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii