Spaghete carbonara rețetă
Mod de preparare Spaghete carbonara rețetă simplă:
Se pun pastele la fiert (orice fel de paste) in apa clocotita cu putina sare.
In timp ce pastele fierb, intr-o tigaie se pun uleiul si untul (se pune ulei pentru a nu se arde untul)peste care se adauga bacon-ul si sunca presata taiate jullien(fasii mici). Dupa ce au prins putina culoare se pun si ciupercile taiate mic. Se mai lasa 2-3 min. si se adauga branza topita apoi smantana sa se lege tot. Se lasa 2-3 min. apoi se pun si pastele scurse si se amesteca tot. La alegere se poate pune parmesan dupa ce au fost puse in farfurie.
Dupa ce s-au racit sunt foarte bune daca le puneti intr-un vas yena, mai adaugati putina smantana si se tin 5-10 min in cuptorul incins.
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii