Ingrediente
1 punga paste, 1 lingura ulei, 1 lingura unt, 200 g bacon, 100 g sunca presata, 6 ciuperci la borcan, 50 g branza topita, 150 g smantana, sare si piper
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
3 voturi
Mod de preparare
Se pun pastele la fiert (orice fel de paste) in apa clocotita cu putina sare.
In timp ce pastele fierb, intr-o tigaie se pun uleiul si untul (se pune ulei pentru a nu se arde untul)peste care se adauga bacon-ul si sunca presata taiate jullien(fasii mici). Dupa ce au prins putina culoare se pun si ciupercile taiate mic. Se mai lasa 2-3 min. si se adauga branza topita apoi smantana sa se lege tot. Se lasa 2-3 min. apoi se pun si pastele scurse si se amesteca tot. La alegere se poate pune parmesan dupa ce au fost puse in farfurie.
Dupa ce s-au racit sunt foarte bune daca le puneti intr-un vas yena, mai adaugati putina smantana si se tin 5-10 min in cuptorul incins.
Pofta buna.