Fierbeti pastele dupa instructiunile de pe ambalaj. In acest timp, intr-o tigaie caliti kaiserul (sau bacon) taiat fasii subtiri, in putin ulei sau unt timp de 5-7 minute, adaugati smantana si branza topita si amestecati pana se topesc, la foc mic. Apoi puneti oregano si cimbru ( jumatate de lingurita din fiecare), condimentele acestea doua dau toata savoarea pastelor. Strecurati bine pastele , fara sa le clatiti , puneti-le intr-un castron mare si turnati amestecul de kaiser cu smantana. Amestecati si serviti calde. Este o delicatesa.
Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii