Fierbeti pastele dupa instructiunile de pe ambalaj. In acest timp, intr-o tigaie caliti kaiserul (sau bacon) taiat fasii subtiri, in putin ulei sau unt timp de 5-7 minute, adaugati smantana si branza topita si amestecati pana se topesc, la foc mic. Apoi puneti oregano si cimbru ( jumatate de lingurita din fiecare), condimentele acestea doua dau toata savoarea pastelor. Strecurati bine pastele , fara sa le clatiti , puneti-le intr-un castron mare si turnati amestecul de kaiser cu smantana. Amestecati si serviti calde. Este o delicatesa.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii