Paste chinezesti cu legume

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 l de apa
  • 400 gr de paste ghinezesti subtiri
  • 2 morcovi
  • 2 bostanei mai mari
  • 150 gr de fasole pastai
  • 12 rosii mici
  • 1 ciapa
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml de ulei de masline
  • 200 ml de supa de gaina, sare pipar

Mod de preparare

Fierbem pastele in apa cu sare,le scurgem si le punem la cald.Curatim morcovul si bostaneii ,ii taiem in cuburi mici.Taiem pastarile in bucati mai mici,rosiile in patru.Tocam ciapa si usturoiul si le prajim in ulei de masline,adaugam morcovul,bostaneii si pastaile,turnam supa de gaina.Fierbam la foc 10min.Saram si piperam.Stingem focul.Adaugam pastele si rosiile.Se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise