Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
paste scurte spiralate, cas ras, cascaval ras, brinza de vaci, brinza topita afumata, oua, putina smintina, parizer de pui, marar, sare piper si alte condimente dupa gust. Cantitatile difera, in functie de ce gust vreti sa predomine.
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se fierb pastele ca de obicei in apa cu sare si putina vegeta, cind sint gata se rastorna intr-o sita se strecoara si se clatesc cu putina apa rece, se scurg bine. 3-4 oua batute bine, smintina, brinza de vaci, casul si cascavalul ras se amesteca cu pastele. Intr-o tava se pune o folie de staniol unsa cu putin unt/ulei sau margarina si se aseaza in ea tot amestecul. Pe deasupra se pune parizerul de pui taiat cubulete mici, brinza topita afumata taiata feliute subtiri, mararul tocat marunt( este bun si mararul uscat la pliculet ce se gasete in magazine)si inca 1 sau 2 oua batute bine si se da la cuptor. Vor avea o crusta aurie, vor inota in ou cu putin unt, iar amestecul de brinzeturi va da un gust deosebit acestor paste.
Pastele pot fi servite calde sau reci, pe post de aperitiv sau de felul 2.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu 4 feluri de brinza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. .
2. Incalziti uleiul intr-o tigaie
10 voturi
0 comentarii
25 min
Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot).
Sunculita
8 voturi
8 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate