autor:

Doina  Varga

» » Paste si pizza

Paste cu branza, cascaval si smantana

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 septembrie 2009

Ingrediente
300 g paste fainoase, 20 g branza topita, 50 g cascaval, 100 g telemea de vaca, 30 g telemea de oaie, 100 g smantana, 20 g ulei, cateva fire de marar, piper (optional)

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

38 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert pastele, in 2 litri de apa clocotita, 7-8 minute sau dupa indicatiile de pe pachet. Dupa ce s-au fiert se scurg si se clatesc cu apa rece.

Intr-o cratita topiti in ulei cascavalul si branza topita, apoi adaugati pastele si amestecati usor. (vezi video)

Radeti telemeaua si puneti-o peste paste, smantana, amestecati usor si adaugati marar tocat si cine doreste putin piper.

Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza, cascaval si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu nuca

Paste cu nuca

Punem apa si o lingura de ulei la incalzit si, cand incepe sa clocoteasca, punem pastele si amestecam

2 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pizza cu ciuperci si sunca

Pizza cu ciuperci si sunca

Toate ingredientele pentru aluat le-am pus la masina de paine,la programul de framantare+dospire.A

34 voturi    7 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Ana Gheorghiu

    Ana Gheorghiu (Chef de cuisine):

    Daaa, am incercat si eu reteta asta, dar putin diferit. Cand o mai fac, va adaug o imagine :) Gustos!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Eu am adaugat putina ceapa aurita in margarina. Au iesit foarte gustoase.

  • 21 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Buzila Andreea , 18 noiembrie 2013

    mmmm tze bun tze bun..

  • Fara foto

    Radu Sanja , 13 noiembrie 2013

    mmmmmm

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

    O reteta de nota 10 !

    • Fara foto

      diana , 11 aprilie 2010

      cred ca e super reteta,de-abia astept sa o prepar,chiar acum merg sa-mi cumpar toate ingredientele,oricum dupa cum arata la final produsul si din ce ingrediente a fost preparat ,e tocmai pe gustul meu,iubesc pastele!

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Minunate aceste paste!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Când am mai comentat-o, era în timpul postului şi nu puteam să o testez, dar acum am s-o fac cu pria ocazie!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2010

      Superb,felicitari.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Foarte bune!

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      foarte buna reteta,se pot incerca foarte multe combinatii cu paste.felicitari.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

      Multumesc mult, Andra.

    • Andra

      Andra (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009

      Ce bine arata!! Ce poate fi mai bun decat asa o combinatie de branzeturi!! Super reteta!!

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      Multumesc mult.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

      Sunt foarte gustoase...

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

      Voi incerca si eu. E o idee buna.

    • IONELA

      IONELA (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

      buna reteta eu mai pun si kaizer ca si SIDY

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

      Multumesc mult. Nu stiu de ce nu se mai vad filmuletele. :(

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

      Imi place cum arata........... Ale mele sunt cu sos bechamel.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

      Eu as mai adauga niste bucatele de kaizer prajit ! De ce nu se mai vad filmuletele tale Doina ???

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      MMMMmmmm ce bun par sa fie!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

38 voturi

Ingrediente

  • 300 g paste fainoase
  • 20 g branza topita
  • 50 g cascaval
  • 100 g telemea de vaca
  • 30 g telemea de oaie
  • 100 g smantana
  • 20 g ulei
  • cateva fire de marar
  • piper (optional)

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

125 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O reteta de nota 10 !

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pizza cu vinete