autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste cu branza

Autor: Minculescu Geanina (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Minculescu Geanina (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
500 g paste, 150 - 250 b branza telemea, 4 linguri ulei sau 1 lingura ulei si 50 g unt, sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj si se scurg( la fierbere eu pun si putin ulei ).
Se pune uleiul intr-o cratita si se topeste untul (daca folosim unt la paste). Se adauga pastele si se tin pe foc 2-3 minute, amestecand incontinuu. Se adauga branza rasa, dupa gust, de preferabil astfel incat sa nu mai fie nevoie sa punem sare.
Se urmareste formarea unui sos consistent. Se mai tin 1-2 minute pe foc mic amestecand ca sa nu se lipeasca.

Este o reteta de paste cu branza gustoasa si foarte usor de realizat- eu o stiu de la mama mea - Pofta Buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu branza de capra,spanac si chilli

Paste cu branza de capra,spanac si chilli

1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. . 2.  Incalziti uleiul intr-o tigaie

10 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza
Paste cu branza cheddar

Paste cu branza cheddar

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj apoi se scurg. Intr-un castron se amesteca

0 voturi    5 comentarii
45 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    Imi plac foarte mult pastele cu branza ...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    Imi plac foarte mult pastele cu branza ...

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 g paste
  • 150 - 250 b branza telemea
  • 4 linguri ulei sau 1 lingura ulei si 50 g unt
  • sare

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi plac foarte mult pastele cu branza ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

1 vot    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Rotolo di ricotta e spinaci