Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachetul de paste.
Dupa ce s-au fiert, le scurgem de apa.
Taiem branza cuburi mici si le punem imediat peste pastele fierbinti. Adaugam un praf de sare si un pic de ulei masline.
Pastram cateva cubulete pt servit deasupra pastelor.
Presam si amestecam pastele cu branza pana aceasta se topeste. Scoatem cate o portie de paste cu branza pe o farfurie, asezam cateva cubulete de branza deasupra si punem o lingurita de dulceata de ardei iuti.
Sunt o nebunie!
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii