Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intr-o cratita se caleste ceapa maruntita. Cand ceapa devine aurie se adauga bulionul, ardeii, sarea si ciupercile din borcan cu tot cu suc si se lasa pana lichidul incepe sa scada.
Cabanosii taiati rondele se adauga peste sosul din cratita si compozitia se mai lasa pe aragaz pana se prajesc si cabanosii.
Intregul continut se adauga peste pastele strecurate. Se pune si o foaie de dafin, boabele de porumb, amestecam si gata :)
Pofta mare!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii