Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intr-o cratita se caleste ceapa maruntita. Cand ceapa devine aurie se adauga bulionul, ardeii, sarea si ciupercile din borcan cu tot cu suc si se lasa pana lichidul incepe sa scada.
Cabanosii taiati rondele se adauga peste sosul din cratita si compozitia se mai lasa pe aragaz pana se prajesc si cabanosii.
Intregul continut se adauga peste pastele strecurate. Se pune si o foaie de dafin, boabele de porumb, amestecam si gata :)
Pofta mare!!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii