Se pune apa la fiert cu putina sare si putin ulei. Dupa ce incepe sa fiarba se pun spaghetele(eu l-am rupt pe jumatate).Dupa ce s-au fiert se scot intr-o sita si se pun sub un jet de apa rece si se lasa de o parte. Apoi se toaca ceapa pestisori si se pun la prajit cu un praf de sare. Dupa ce s-a ingalbenit putin se adauga carnaciorii si pasta de tomate. Daca e prea groas sosul se poate subtia cu putina apa.Optional se poate adauga si usturoi. Dupa ce s-a facut si sosul se amesteca toate intr-un castron mare si se serveste cu frunze de patrunjel tocate marunt deasupra.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii