Se pun pastele la fiert 10 minute.Separat intr-o tigaie se pune uleiul se lasa sa se incinga apoi se pune ceapa si ardeiul tocat marunt se amesteca pana prinde o culoare aurie.Se adauga carnea tocata si bulionul amestecand continuu.Se pune o cana de apa si se lasa la foc mic pana scade apa.
Dupa ce sau fiert paste le adaugam peste carne amestecand 10 minute continuu.Pastele sunt gata si putem pune boia picanta sau dulce dupa preferinte.
Sper ca va placut reteta mea.Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii