autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste cu ciuperci si salsicce

Autor: liliana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liliana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
Pt 4 pers: 500gr paste ( de orice tip), 300 gr salsicce(orice tip de carnati sau carne macinata pt carnati), 250 gr smantana, 200 gr ciuperci( de preferat funghi porccini),100 gr parmigiano, usturoi, sare. piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Pasta se pune la fiert cu putina sare si se fierbe "al dente". Pentru sos: intr-o tigae punem putin ulei si lasam sa se caleasca usturoiul(dupa ce si-a schimbat culoarea se arunca din tigae)dupa care, adaugam carnea de carnat(fara pielita)si o lasam sa se caleasca la foc mic cu sare , piper si alte condimente dupa gust, adaugam ciupercile si lasam sa se coace totul inca 10 minute(in cazul in care folosesti funghi porccini proaspete, tipul de coacere impreuna cu ciupercile este mai lung - se lasa pana cand devin moi-), se ia de pe foc si se adauga smantana, amestacand totul. Pasta se pune in farfurie adaugand sosul de mai sus si parmigiano dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si salsicce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pizza pe paine

Pizza pe paine

Taiem legumele fasii. Pe o tava punem hartie pentru cuptor, felii de paine cat incape. Ungem felii

5 voturi    0 comentarii
35 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Pt 4 pers: 500gr paste ( de orice tip)
  • 300 gr salsicce(orice tip de carnati sau carne macinata pt carnati)
  • 250 gr smantana
  • 200 gr ciuperci( de preferat funghi porccini),100 gr parmigiano
  • usturoi
  • sare. piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza vegetariana à la Veneţia