autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste cu ciuperci si salsicce

Autor: liliana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liliana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
Pt 4 pers: 500gr paste ( de orice tip), 300 gr salsicce(orice tip de carnati sau carne macinata pt carnati), 250 gr smantana, 200 gr ciuperci( de preferat funghi porccini),100 gr parmigiano, usturoi, sare. piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Pasta se pune la fiert cu putina sare si se fierbe "al dente". Pentru sos: intr-o tigae punem putin ulei si lasam sa se caleasca usturoiul(dupa ce si-a schimbat culoarea se arunca din tigae)dupa care, adaugam carnea de carnat(fara pielita)si o lasam sa se caleasca la foc mic cu sare , piper si alte condimente dupa gust, adaugam ciupercile si lasam sa se coace totul inca 10 minute(in cazul in care folosesti funghi porccini proaspete, tipul de coacere impreuna cu ciupercile este mai lung - se lasa pana cand devin moi-), se ia de pe foc si se adauga smantana, amestacand totul. Pasta se pune in farfurie adaugand sosul de mai sus si parmigiano dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si salsicce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu sunca si ciuperci

Paste cu sunca si ciuperci

Pastele se fierb in apa cu sare conform indicatiilor dupa pachet. Se lasa sa se scurga. Usturoiul

5 voturi    3 comentarii
45 min
Paste si pizza
Pizza cu ton

Pizza cu ton

Amestecam faina cu sarea, oregano si laptele praf. In apa incalzita foarte usor topim drajdia si

5 voturi    6 comentarii
50 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Pt 4 pers: 500gr paste ( de orice tip)
  • 300 gr salsicce(orice tip de carnati sau carne macinata pt carnati)
  • 250 gr smantana
  • 200 gr ciuperci( de preferat funghi porccini),100 gr parmigiano
  • usturoi
  • sare. piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pizza cu afumaturi si ciuperci