autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste cu ciuperci si salsicce

Autor: liliana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liliana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
Pt 4 pers: 500gr paste ( de orice tip), 300 gr salsicce(orice tip de carnati sau carne macinata pt carnati), 250 gr smantana, 200 gr ciuperci( de preferat funghi porccini),100 gr parmigiano, usturoi, sare. piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Pasta se pune la fiert cu putina sare si se fierbe "al dente". Pentru sos: intr-o tigae punem putin ulei si lasam sa se caleasca usturoiul(dupa ce si-a schimbat culoarea se arunca din tigae)dupa care, adaugam carnea de carnat(fara pielita)si o lasam sa se caleasca la foc mic cu sare , piper si alte condimente dupa gust, adaugam ciupercile si lasam sa se coace totul inca 10 minute(in cazul in care folosesti funghi porccini proaspete, tipul de coacere impreuna cu ciupercile este mai lung - se lasa pana cand devin moi-), se ia de pe foc si se adauga smantana, amestacand totul. Pasta se pune in farfurie adaugand sosul de mai sus si parmigiano dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si salsicce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza

Pizza

Se amesteca drojdia cu zaharul, 3-4 linguri de apa calduta si 3 linguri de faina, se formeaza o maia

1 vot    0 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orechiete cu brocoli

Orechiete cu brocoli

Se pune o oala cu apa pe foc plina ,brocoli se baga in apa dupa 1 minut , nu trebuie sa fie apa

3 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Pt 4 pers: 500gr paste ( de orice tip)
  • 300 gr salsicce(orice tip de carnati sau carne macinata pt carnati)
  • 250 gr smantana
  • 200 gr ciuperci( de preferat funghi porccini),100 gr parmigiano
  • usturoi
  • sare. piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pizza Iuliana( cu parizer)