Pasta se pune la fiert cu putina sare si se fierbe "al dente". Pentru sos: intr-o tigae punem putin ulei si lasam sa se caleasca usturoiul(dupa ce si-a schimbat culoarea se arunca din tigae)dupa care, adaugam carnea de carnat(fara pielita)si o lasam sa se caleasca la foc mic cu sare , piper si alte condimente dupa gust, adaugam ciupercile si lasam sa se coace totul inca 10 minute(in cazul in care folosesti funghi porccini proaspete, tipul de coacere impreuna cu ciupercile este mai lung - se lasa pana cand devin moi-), se ia de pe foc si se adauga smantana, amestacand totul. Pasta se pune in farfurie adaugand sosul de mai sus si parmigiano dupa gust.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii