autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste cu ciuperci si salsicce

Autor: liliana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liliana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
Pt 4 pers: 500gr paste ( de orice tip), 300 gr salsicce(orice tip de carnati sau carne macinata pt carnati), 250 gr smantana, 200 gr ciuperci( de preferat funghi porccini),100 gr parmigiano, usturoi, sare. piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Pasta se pune la fiert cu putina sare si se fierbe "al dente". Pentru sos: intr-o tigae punem putin ulei si lasam sa se caleasca usturoiul(dupa ce si-a schimbat culoarea se arunca din tigae)dupa care, adaugam carnea de carnat(fara pielita)si o lasam sa se caleasca la foc mic cu sare , piper si alte condimente dupa gust, adaugam ciupercile si lasam sa se coace totul inca 10 minute(in cazul in care folosesti funghi porccini proaspete, tipul de coacere impreuna cu ciupercile este mai lung - se lasa pana cand devin moi-), se ia de pe foc si se adauga smantana, amestacand totul. Pasta se pune in farfurie adaugand sosul de mai sus si parmigiano dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si salsicce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Icre rapid

Icre rapid

Dupa ce a fost pus la desarat si scurs bine de apa,icrele se pune int-un bol ,se adauga 1cescuta

16 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Paste cu ciocolata

Paste cu ciocolata

Pentru ca in copilarie adoram pastele cu zahar si cacao, azi m-am gandit sa le reinventez, adaugand

2 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Pt 4 pers: 500gr paste ( de orice tip)
  • 300 gr salsicce(orice tip de carnati sau carne macinata pt carnati)
  • 250 gr smantana
  • 200 gr ciuperci( de preferat funghi porccini),100 gr parmigiano
  • usturoi
  • sare. piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete cu sos de portocale