Intr-o tigaie de teflon se caleste usturoiul tocat in ulei de masline, se adauga dovlecelul, sare, piper, si cand dovlecelul este gata se adauga si sunca presata.
Intr-o oala incapatoare se fierbe apa, se adauga pastele, si cand acestea sunt fierte \"al dente\" se scurg si se adauga in tigaia cu dovlecelul si se mai tin un pic pe foc, amestecand sa nu se prinda.
Se servesc imediat cu parmezan ras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii