autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste cu dovlecei

Autor: Adela Adela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 20 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Adela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 20 noiembrie 2006

Ingrediente
1 dovlecel taiat cubulete, 150 g sunca presata taiata cubulete, 2 catei usturoi, 300 g paste scurte, parmezan ras, ulei de masline, sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie de teflon se caleste usturoiul tocat in ulei de masline, se adauga dovlecelul, sare, piper, si cand dovlecelul este gata se adauga si sunca presata.
Intr-o oala incapatoare se fierbe apa, se adauga pastele, si cand acestea sunt fierte \"al dente\" se scurg si se adauga in tigaia cu dovlecelul si se mai tin un pic pe foc, amestecand sa nu se prinda.
Se servesc imediat cu parmezan ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu dovlecei zucchini

Paste cu dovlecei zucchini

Punem o oala cu apa,la fiert, adaugam putina sare si 1 lingura de ulei. Cand da in clocot, punem

13 voturi    4 comentarii
45 min
Paste si pizza
Paste cu dovlecei si ciuperci

Paste cu dovlecei si ciuperci

Ciupercile se spala si se curata, apoi se taie felii. Dovlecelul se curata de coaja, se taie in doua

1 vot    0 comentarii
40 min
Salate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel taiat cubulete
  • 150 g sunca presata taiata cubulete
  • 2 catei usturoi
  • 300 g paste scurte
  • parmezan ras
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Taitei de casa