Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu ceapa tocate circa 3-4 minute. Se adauga jumatate din cantitatea de fasole, sosul de rosii, apa si cubuletul de concentrat si se fierbe 30 de minute. Dupa 30 de minute se adauga pastele si restul de fasole, se sareaza si pipereaza si se fierbe ptr timpul indicat pe punga de paste. Se serveste cu un strop de ulei de masline si un pic de parmezan.....pofta buna
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii