Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu ceapa tocate circa 3-4 minute. Se adauga jumatate din cantitatea de fasole, sosul de rosii, apa si cubuletul de concentrat si se fierbe 30 de minute. Dupa 30 de minute se adauga pastele si restul de fasole, se sareaza si pipereaza si se fierbe ptr timpul indicat pe punga de paste. Se serveste cu un strop de ulei de masline si un pic de parmezan.....pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii