Se inabuse intr-o craticioara ficatul impreuna cu apa si uleiul.Separat sefierb pastele cu putina sare si jumatate lingurita de unt.
Se unge un vas termorezistent cu untul ramas si se pun alternativ cate un strat de paste,un strat de ficat pana se termina toate ingredientele.Se aseaza deasupra rosiile taiate rondele si se introduce la cuptor pentru 15 minute.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii