autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste cu ficat de pasare

Autor: Estera Flori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Estera Flori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
300g ficat de pasare,200g paste spirale sau melcisori,100ml apa,3lingurite ulei,4 rosii mici,1 lingura unt,

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

18 voturi

Mod de preparare

Se inabuse intr-o craticioara ficatul impreuna cu apa si uleiul.Separat sefierb pastele cu putina sare si jumatate lingurita de unt.
Se unge un vas termorezistent cu untul ramas si se pun alternativ cate un strat de paste,un strat de ficat pana se termina toate ingredientele.Se aseaza deasupra rosiile taiate rondele si se introduce la cuptor pentru 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ficat de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Farfalle colorate la cuptor

Farfalle colorate la cuptor

Se pune apa la fiert cu 5 linguri de ulei si sare, iar cand incepe sa clocoteasca se pun funditele

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Paste cu branza si kaizer

Paste cu branza si kaizer

Intr-o oala punem mai multa apa cu putina sare si o asezam pe foc. Cand clocoteste dam drumul pastelor

9 voturi    4 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

18 voturi

Ingrediente

  • 300g ficat de pasare,200g paste spirale sau melcisori,100ml apa,3lingurite ulei,4 rosii mici,1 lingura unt,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Lasania