Ingrediente
500 g ficat de pui, 200 g paste(orice model), o ceapa, patrunjel, marar, on catel de usturoi(pentru aroma), un morcov, 100 g smantana si o lingurita de faina.
Dificultate: Medie | Timp: 30 min
4 voturi
Mod de preparare
-se rade morcovul pe partea cea mica a razatoarei;
-se taie ficatul in cubulete cat o unghie;
-se amesteca faina cu smantana;
-se pune la fiert apa pt paste la foc mare(doar dupa ce apa clocoteste se toarna pastele);
-se pune primele 3 aliniate intr-o craticioara cu ulei si se pun la foc mare. se amesteca mereu(ca sa nu se lipeasca) si cand sunt toate prajite (NU ARSE) se amesteca amestecul de smantana cu faina. Se amesteca totul pentru cateva minute, apoi se ia de pe foc. cand pastele sunt gata( cca 20 minute max) se toarna sosul peste ele si se serveste cald-fierbinte.
POFTA BUNA!