-se taie ceapa, patrunjelul, mararul si usturoiul marunt;
-se rade morcovul pe partea cea mica a razatoarei;
-se taie ficatul in cubulete cat o unghie;
-se amesteca faina cu smantana;
-se pune la fiert apa pt paste la foc mare(doar dupa ce apa clocoteste se toarna pastele);
-se pune primele 3 aliniate intr-o craticioara cu ulei si se pun la foc mare. se amesteca mereu(ca sa nu se lipeasca) si cand sunt toate prajite (NU ARSE) se amesteca amestecul de smantana cu faina. Se amesteca totul pentru cateva minute, apoi se ia de pe foc. cand pastele sunt gata( cca 20 minute max) se toarna sosul peste ele si se serveste cald-fierbinte.
POFTA BUNA!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii