Paste cu fructe de mare

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr spaghete
  • 250 gr cocteil de fructe de mare
  • 150 gr bulion
  • 100 ml vin sec
  • 100 ml frisca
  • 100 gr cascaval ras
  • 50 ml ulei de masline
  • piper alb ,sare , oregano , cilli
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

Se pune uleiul , fructele de mare si vinul la fiert pentru 5 minute, se adauga bulionul si condimentele ,se fierb 10 minute.

Spaghetele se pun la fiert respectand timpul de pe ambalaj.Se strecoara si se amesteca cu sosul ,adaugand smantana si cascavalul.

Se servesc fierbinti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise