Se aleg paste scurte. Se fierb in apa cu sare.
Separat intai se taie cubulete kaiserul si se prajeste putin in ulei( nu se calesc impreuna deoarece kaiserul nu mai are acelasi gust).Apoi in acelasi ulei se caleste o ceapa si putin usturoi. Se adauga kaiserul,pastele,apoi 2 oua sparte(nu se bat inainte),amestecand bine sa se omogenizeze ouale,se adauga putina sare,smantana,verdeata.
Se servesc calde cu cascaval sau branza sarata rasa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii