Se pun pastele la fiert in apa cu sare, se toaca ceapa marunt si ardeiul care se calesc in 50gr de unt, se adauga kaizerul taiat fasi si se lasa la calit cca 5 min dupa care se adauga ciupercile scurse de apa, piper, oregano dupa gust si la sfarsit pasta de bulion se mai lasa cca 10 min la foc mediu. Se unge o tava cu 50 gr unt si se adauga pastele scurse de apa si compozitia de kaizer, se amesteca in tava toate ingredientele dupa care se rade cascavalul pe deasupra. Se da la cuptor cca 20 min, se servesc calde dupa gust cu ketchup.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii