Se pun pastele la fiert. Separat se taie roşiile şi ceapa fideluţă, morcovii se dau pe răzătoarea mică, iar telemeaua se taie bucăţele-nu foarte mici, şi se amestecă toate într-un bol. Seminţele se pun intr-o tigaie si se prăjesc puţin-dar nu să se ardă.
Pastele fierte se toarnă peste legume, se pun seminţele prăjite, apoi se adaugă putin ulei de măsline, oţet balsamic, sare şi piper după gust...şi poftă bună.
Aştept părerile voastre.:)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii