autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

paste cu legume si parmezan (4-5 portii)

Autor: adrian adrian (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 17 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adrian adrian (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 17 septembrie 2005

Ingrediente
paste (pachet de 500 gr), ulei, boia de ardei iute, oregano, legume :morcov, ceapa, cotor frunza de telina (neaparat), mazare, ardei gras, ciuperci, boabe de porumb sau orice alte legume aveti la indemina, rosii (sau bulion sau suc de rosii), parmezan (1 plic de 40-50 grame. Daca aveti, puteti folosi mai mult), sare, -ulei 50 ml, -boia iute- dupa gust, -oregano-1/2 lingurita rasa, -frunze de telina-1/2 legatura, -legume-dupa posibilitati (2 morcovi, 2 ceapa taiata solzi, 2 linguri de mazare...etc)

Dificultate: Medie Timp: 40 min

16 voturi

Mod de preparare

pastele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg. Se fierb atit timp cit scrie pe pachet. Legumele (mai putin rosiile) se calesc in ulei, apoi se adauga apa si se lasa sa se innabuse. Se regleaza din sare, boia iute, oregano. Se adauga rosiile (in cazul asta adaugati 1 lingurita de zahar. La suc de rosii si bulion nu este cazul). Se lasa se scada si ind sosul a capatat consistenta dorita se adauga pastele si se amesteca usor, la foc mic. In timpul asta se adauga 1/2 din plicul de parmezan de 50 gr. Dupa omogenizare se ia de pe foc. Restul de parmezan se pune in farfurie pe deasupra. Va asigur ca este delicios
Daca ti-a placut reteta noastra "paste cu legume si parmezan (4-5 portii)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza Crunchy Crust

Pizza Crunchy Crust

1.Intr-un castron mare se amesteca faina, berea,semintele de floarea soarelui,uleiul , sarea si drojdia

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Paste cu sos de post

Paste cu sos de post

Spaghetele se fierb in apa rece cu putina sare si o lingura de ulei. Intotdeauna pastele se fierb

28 voturi    11 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

16 voturi

Ingrediente

  • paste (pachet de 500 gr)
  • ulei
  • boia de ardei iute
  • oregano
  • legume :morcov
  • ceapa
  • cotor frunza de telina (neaparat)
  • mazare
  • ardei gras
  • ciuperci
  • boabe de porumb sau orice alte legume aveti la indemina
  • rosii (sau bulion sau suc de rosii)
  • parmezan (1 plic de 40-50 grame. Daca aveti
  • puteti folosi mai mult)
  • sare
  • -ulei 50 ml
  • -boia iute- dupa gust
  • -oregano-1/2 lingurita rasa
  • -frunze de telina-1/2 legatura
  • -legume-dupa posibilitati (2 morcovi
  • 2 ceapa taiata solzi
  • 2 linguri de mazare...etc)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fettuccine cu carnati si bureti