pastele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg. Se fierb atit timp cit scrie pe pachet. Legumele (mai putin rosiile) se calesc in ulei, apoi se adauga apa si se lasa sa se innabuse. Se regleaza din sare, boia iute, oregano. Se adauga rosiile (in cazul asta adaugati 1 lingurita de zahar. La suc de rosii si bulion nu este cazul). Se lasa se scada si ind sosul a capatat consistenta dorita se adauga pastele si se amesteca usor, la foc mic. In timpul asta se adauga 1/2 din plicul de parmezan de 50 gr. Dupa omogenizare se ia de pe foc. Restul de parmezan se pune in farfurie pe deasupra. Va asigur ca este delicios

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii