autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste cu legume si ton

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
180 g paste (tagliatelle), 1 lingura ulei de masline, 1 ceapa tocata, 1 catel de usturoi, 1 lingurita de boai dulce, 1 gogosar taiat cubulete, 2 dovlecei taiati cubulete, 2 conserve de ton(apr. 200 g), 1 lingurita otet din vin rosu (balsamic), 2 linguri patrunjel proaspa, tocat, 1 borcan sos de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Seincinge uleiul de masline si se calaste ceapa tocata marunt, timp de 3 min, pina devine sticloasa. Se adauga bioaua dulce, gogosarul, dovlecei si se prajeste timp de 5 min, la foc potrivit. Se aduga carnea de ton din conserva, sosul de rosii si otetul. Se firebe timp de 2-3 min . Se scurg pastele si ses pun peste sos. Se presara patrunjelul tocat si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu legume si ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu ton, smantana si legume

Paste cu ton, smantana si legume

Pastele se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa fierbere, se scurg, se stropesc cu

2 voturi    0 comentarii
40 min
Paste si pizza
Penne Rigati cu legume

Penne Rigati cu legume

Pastele se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata se scurg de apa si se trec sub un jet de apa

6 voturi    11 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 180 g paste (tagliatelle)
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa tocata
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita de boai dulce
  • 1 gogosar taiat cubulete
  • 2 dovlecei taiati cubulete
  • 2 conserve de ton(apr. 200 g)
  • 1 lingurita otet din vin rosu (balsamic)
  • 2 linguri patrunjel proaspa
  • tocat
  • 1 borcan sos de rosii

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pizza cu sunca si carnati de bere