Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 punga cu paste lungi, 1 buc. ardei gras, 1 buc. ceapa mare, 1 buc. vinata, 1 buc. morcov, 2 buc. rosii, 1 lingura bulion, 1 lingurita mustar, ulei, sare, piper, patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se amesteca cu putin ulei. Vinata se taie cubulete, ardeiul fisii, morcovul se da pe razatoarea mare, apoi se calesc impreuna in ulei pina se inmoaie. Se prepara sosul: ceapa taiata marunt se prajeste in putin ulei, dupa care se adauga bulionul si mustarul. Se adauga 200 ml apa, apoi sare, piper si alte mirodenii, dupa gust. Se mai lasa cca 3 minute la foc mic.
Legumele calite se asaza peste paste, iar deasupra se toarna sosul fierbinte. Se orneaza cu felii de rosii si patrunjel verde, tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu legume" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Se fierb legumele la aburi,cuburile de soia se fierb si ele in apa cu sare.Se pune ulei intr-o tigaie
19 voturi
3 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Reteta am gasit-o pe blogul Violetei.
Scurgem ciupercile din conserva si le trecem printr-un jet
4 voturi
3 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate