Paste cu maioneză verde

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g paste
  • un avocado
  • 250 g spanac
  • marar verde
  • 200 g smantana cu branza
  • 1 ou fiert
  • 2 linguri ulei de masline
  • susan, sare

Mod de preparare

Pastele se fierb intr-un litru si jumatate de apa cu sare.

In acest timp se pregateste maioneza. Spanacul curatat şi spalat se opareste si apoi se mixeaza impreuna cu fructul de avocado taiat bucati, smantana cu branza, galbenusul de ou, ulei, marar.Dupa ce au fiert pastele se toarna peste ele aceasta maioneza si se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor