Pastele se fierb intr-un litru si jumatate de apa cu sare.
In acest timp se pregateste maioneza. Spanacul curatat şi spalat se opareste si apoi se mixeaza impreuna cu fructul de avocado taiat bucati, smantana cu branza, galbenusul de ou, ulei, marar.Dupa ce au fiert pastele se toarna peste ele aceasta maioneza si se servesc calde.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii