Pastele le fierb in apa cu sare si 2 linguri ulei. Le strecor, clatesc cu apa rece, las la scurs.
Calesc ceapa impeuna cu costita taiata cuburi,adaug restul de mezel taiat cuburi. Incorporez cu pastele. Asez intr-un vas de yena uns cu unt. Bat ouale cu smantana si sucul de rosii, condimentez, acopar pastele cu sos, dau vasul la cuptor (in prealabil incins) pana se face o crusta. Servim portii imediat ce scoatem din cuptor. Se poate asezona cu suc de rosii sau alte sosuri picante.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii