Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe cutie.
Muschiuletul se taie in fasii si se prajeste putin in unt.Separat, se prepara sosul din laptele amestecat cu smantana si cascavalul ras.Cand incepe sa fiarba se adauga faina ,amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase.Dupa ce se mai ingroasa, se adauga si muschiuletul,si se mai da un clocot.Toata compozitia se pune peste paste amestecand bine.
Cand se serveste,se presara parmezan deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii