Incearca reteta noastra de paste cu nuci si pesmet, o reteta simpla, economica si delicioasa. Se prepara rapid, este accesibila tuturor si este foarte gustoasa.
Cand eram copil si o rugam pe mama sa ne faca ceva dulce, imi facea acest “desert” pentru ca era foarte rapid si satios.
Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgeti de apa, apoi le amestecati cu o lingura de unt.
Prajiti nucile intr-o tigaie de teflon, timp de 1-2 minute, apoi taiati-le in bucati potrivite.
Intr-o tigaie rumeniti pesmetul cu zaharul, amestecand continuu. Aveti grija sa nu-l ardeti! Dupa ce trageti dupa foc adaugati nucile.
Puneti peste paste pesmetul cu nucile, scortisoara si rom dupa gust.
Puteti servi cald sau rece.
Alte reteta cu gust de copilarie: prajitura cartof, prajitura Alba ca zapada sau prajitura Albinita. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii