PASTE CU PARMEZAN SI ARDEI

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un ardei rosu un ardei galben un ardei verde aproape o cutie de smantana (de preferat La Dorna) ulei de masline sare
  • piper 300 g paste scurte parmezan ras

Mod de preparare

Intr-un vas de teflon mai adanc calim ardeii taiati rondele subtiri in ulei de masline. Se acopera cu capacul, amestecandu-se din cand in cand. Atentie, aveti grija sa caliti bine ardeiul, chiar daca dureaza un pic mai mult! Intr-o oala mare punem apa la fiert, si cand aceasta fierbe, se adauga pastele cu sare, amestecand din cand in cand, sa nu se prinda. Cand ardeiul este calit, se adauga sare si piper dupa gust si se toarna smantana, care se lasa pe foc 1-2 minute, nu mai mult! Cand pastele au fiert \"al dente\" se scurg bine si se amesteca cu sosul de ardei si smantana.

Se rade deasupra parmezan

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise