autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste cu peste si busuioc

Autor: alexandru Ursaciuc (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 05 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alexandru Ursaciuc (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 05 ianuarie 2008

Ingrediente
paste,un pliculet de busuioc, o cutie de almette cu verdeata, 2 conserve de ton in ulei (maruntit)

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Puneti pastele la fiert dupa instructiunile de pe punga, intre timp, intr-un castron pui conservele de peste dupa ce le-ai scurs bine. Adaugi apoi almette si le amesteci pana se face o pasta subtire. In timp ce amesteci adaugi treptat busuioc dupa gust (minim jumatate de pliculet) apoi sare si piper.
Dupa ce au fiert pastele adaugi compozitia peste paste si le serviti calde.
Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu peste si busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Tagliolini cu pastrama de pui si dovlecel

Tagliolini cu pastrama de pui si dovlecel

Punem putin ulei la incins si calim usturoil taiat rondele. Scoatem usturoiul si in uleiul din tigaie

0 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza
PIZZA

PIZZA

Aluatul: Intr-un castron se pune faina amestecata cu drojdia(nu este nevoie sa fie dizolvata inainte),se

13 voturi    11 comentarii
1h 40 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

4 voturi

Ingrediente

  • paste,un pliculet de busuioc
  • o cutie de almette cu verdeata
  • 2 conserve de ton in ulei (maruntit)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghetti cu piept de pui si spanac