Paste cu slaninuta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Paste cu slaninuta

Ingrediente

  • 500g paste
  • 1 lingura ulei
  • 200g slaninuta cu sunca
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa potrivit de mare
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 rosii mari, carnoase
  • Sare si piper

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara si se pun intr-un bol.

Slaninuta , ceapa, ardeiul, rosiile decojite, se taie marunt si se pun in boluri separate. Usturoiul se piseaza.

Se pune slaninuta la prajit , se lasa cateva minute la rumenut, dupa care punem pe rand : ceapa, ardeiul iar cand acestea s-au inmuiat, adaugam usturoiul, rosiile, sare si piper dupa gust. Se mai lasa pe foc 15’dupa care sosul pt paste este gata.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi